Vraag je vrijblijvende offerte
Stuur het inspiratiemagazine op
Stuur de isolatiewijzer op
Stuur de premiewijzer op

Waarom kiezen voor een
Sto-gevelexpert?

Offerte aanvragen
Premie­wijzer
Isolatie­wijzer
Inspiratie­magazine

Zowel voor gevelrenovatie, -isolatie en -onderhoud kun je bij onze experten terecht. Als je kiest voor een Sto-gevelsysteem geplaatst door een Sto-gevelexpert kun je een tienjarige garantie aanvragen bij de start van de werken. Maar er zijn nog meer voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

 1. Kies voor kennis en vakmanschap
  Gevelsystemen en materialen evolueren voortdurend. Daarom organiseert Sto regelmatig opleidingen om de gevelexperts de nieuwste kneepjes van het vak te leren. Niet alleen in theorie, maar ook in de praktijk!
   
 2. Kies voor focus
  Een Sto-­gevelexpert is geen manusje-van-alles. Hij concentreert zich enkel op zijn gevels en daar weet hij echt alles over. Die focus helpt hem om onberispelijk kwaliteitswerk op te leveren.
   
 3. Kies voor service en betrouwbaarheid
  De Sto­-gevelexperts zijn stuk voor stuk professionals met ervaring en een grote expertise. Ze kennen de Sto­gevelsystemen door en door en kunnen altijd bij ons terecht met hun technische vragen.
   
 4. Kies voor orde en netheid
  Een Sto-­gevelexpert engageert zich om netjes en ordelijk te werken. Iedere werf wordt tot in de puntjes opgeruimd, zodat het lijkt alsof er niets veranderd is. Behalve die nieuwe gevel natuurlijk. Spic & span, daar gaan we voor!
   
 5. Kies voor je portemonnee
  Renoveer je een woning die minstens tien jaar oud is? Dan profiteer je van een verlaagd btw-tarief van 6% en spaar je 15% btw uit. Er is wel één voorwaarde: de materialen moeten worden geleverd en geplaatst door een erkend vakman. Een vakman zoals de Sto-­gevelexpert dus.
   
 6. Kies voor kwaliteit
  Je huis is je levenswerk, dus wil je dat iedereen er respectvol mee omgaat. Kies daarom voor een Sto­-gevelexpert. Hij zoekt samen met jou naar de beste oplossing die past bij je levensstijl, je wensen en je budget.
   

Vind een Sto-gevelexpert in jouw regio.
 
Ontdek verschillende realisaties en inspiratievoorbeelden.

Kies voor Sto, dé specialist in gevelrenovatie en -isolatie!
Zo vernieuw en isoleer je je gevel in één klap.